T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / ORTA - Kaymakam Sabahattin Çakır İlkokulu

Kaymakam Sabahattin Çakır İlkokulu

Telefon
3766151405
Belgegeçer
.
WEB
https://sabahattincakir.meb.k12.tr
Adres
CEM SULTAN MAH. AHMET YESEVİ CAD. NO 3 ORTA / ÇANKIRI
Vizyon
Okulumuzdaki Eğitim Öğretim Şartları, Öğretmen ve Öğrencilerin, Öğretme ve Öğrenme İsteklerine Cevap Verebilme İmkânı Sağlamaktır.İstiyoruz ki; Okulumuzdaki eğitim öğretim şartları öğretmen ve öğrencilerin öğretme ve öğrenme isteklerine cevap verebilecek şekilde olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda hem öğretmen hem de öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemini kavrasın.İstiyoruz ki; hızla gelişen ve değişen eğitim ihtiyaçlarına kaliteli ve işlevsel programlarla anında cevap verebilme imkanı sağlansın. İstiyoruz ki; kendi kendine öğrenme ve eğitim imkanı hazırlansın. İstiyoruz ki; problemleri çözmede öğrencilere yardımcı olacak programlar geliştirilsin. İstiyoruz ki; araştırma ruhun geliştirilsin, bilgisayar teknolojisini geliştirip, okulumuz bilgisayar destekli eğitimle donatılsın. İstiyoruz ki; öğrencilere öğrenme durumunda öğrenme içeriğini ve yönetimini seçmede özgürlük tanınsın.
Misyon
Eğitime ve Hayata İlk Adım Olan Okulumuzda ; Biz , Geleceğimizin Garantisi Olan Çocuklarımızı Yarınlara ve Hayata Hazırlamak. Biz memlekete ahlaklı, karakterli, olumlu, atılgan, başladığı işi bitirebilecek kabiliyette, dürüst, düşünceli, iradeli, hayatta rastlayacağı engelleri aşmaya kudretli karakter sahibi insanlar yetiştirmek için varız. Biz öğrencilerimizin farklılıklarını, kabiliyet ve yeteneklerini açığa çıkarmak, onları en ilmi teknoloji ile donatmak için varız.Biz eğitim yaşantılarını meydana geldiği çevreyi, başarılı biçimde kontrol etmek için varız. Biz ışık kaynağıyız, çevremizi karanlıklardan kurtarmak için varız. Biz eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirmek ve süreçteki öğrencileri tümünü istenilen hedefe ulaştırmak için varız. Biz öğrencileri ve velileri toplumsal değişimden haberdar etmek için varız olan fırsatları öğrenmesi, gizli güçlerinin geliştirilmesi ve çevresine uyum sağlamasına yardımcı olmak için varız. Kısaca biz bilgisizliği, cehaleti ortadan kaldırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz ulusal düzeyde düzenlenen projede "Beyaz Bayrak" ve "Beslenme Dostu Okul" ünvanına sahiptir.
Öğretmen :14
Öğrenci :193
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :665
Öğretim Şekli :NORMAL-TAM GÜN
Saatler
08:40-14:40
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Çankırı il merkezine sabah saatlerinde otobüsle ulaşım sağlanmaktadır.İlçemizden Ankara´ya karşılıklı olmak üzere günde 3 otobüs seferi yapılmakta ve ayrıca Ankara´dan gidiş geliş yapan memur servisi bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİ:70 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır